Lekkage Schoorsteen in Donkereind?

Woonachtig in Donkereind? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Donkereind

Met name in Donkereind willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Donkereind

Lekkage Schoorsteen in Donkereind snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Donkereind? In de Hollandse gemeente "De Ronde Venen", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als metselbedrijf. In Donkereind (Utrecht) zijn wij prima op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Donkereind

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Donkereind - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Donkereind - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Donkereind - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Donkereind - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Donkereind - Erkend en ervaren in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Donkereind - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Donkereind - Het slopen en afvoeren van uw oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Donkereind - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Donkereind - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Donkereind - Het regelmatig goed reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Donkereind

Schoorsteen lekkage Donkereind

Schoorsteen lekkage in Donkereind zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Donkereind kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Donkereind

Schoorsteen laten metselen Donkereind

Een nieuwe schoorsteen metselen in Donkereind, is altijd de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Donkereind

Schoorsteen voegen Donkereind

Schoorsteen voegen in Donkereind kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Donkereind

Schoorsteen renovatie Donkereind

Schoorsteen renovatie in Donkereind wordt veilig en vakkundig gedaan in Donkereind door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Donkereind

Schoorsteen reparatie Donkereind

Voor schoorsteen reparatie in Donkereind kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Donkereind

Schoorsteen verwijderen Donkereind

Een schoorsteen verwijderen in Donkereind kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Donkereind

Schoorsteenkap plaatsen Donkereind

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Donkereind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Donkereind

rookkanaal aanleggen Donkereind

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Donkereind doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Donkereind

Keramische schoorsteen pot Donkereind

Keramische schoorsteen pot kapot in Donkereind? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Donkereind

Schoorsteen roet verwijderen Donkereind

Verwijderen van schoorsteen roet in Donkereind doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Donkereind

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Donkereind.

Donkereind is een woonplaats in de gemeente De Ronde Venen, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Donkereind, postcode 3645, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en prettig in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Goed bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 24 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020