Lekkage Schoorsteen in Breedeveen?

Woonachtig in Breedeveen? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Breedeveen

In Breedeveen willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Breedeveen

Lekkage Schoorsteen Breedeveen snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Breedeveen? In de leuke gemeente "Utrechtse Heuvelrug", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Breedeveen (Utrecht) zijn wij goed bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Breedeveen

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Breedeveen - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Breedeveen - Als erkend metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Breedeveen - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Breedeveen - Met regelmaat inspecteren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Breedeveen - Ervaren en erkend met het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Breedeveen - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Breedeveen - Het weghalen van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Breedeveen - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Breedeveen - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Breedeveen - Het regelmatig grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Breedeveen

Schoorsteen lekkage Breedeveen

Schoorsteen lekkage in Breedeveen zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Breedeveen kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Breedeveen

Schoorsteen laten metselen Breedeveen

Een nieuwe schoorsteen metselen in Breedeveen, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Breedeveen

Schoorsteen voegen Breedeveen

Schoorsteen voegen in Breedeveen kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Breedeveen

Schoorsteen renovatie Breedeveen

Schoorsteen renovatie in Breedeveen wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Breedeveen door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Breedeveen

Schoorsteen reparatie Breedeveen

Voor schoorsteen reparatie in Breedeveen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Breedeveen

Schoorsteen verwijderen Breedeveen

Een schoorsteen verwijderen in Breedeveen kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Breedeveen

Schoorsteenkap plaatsen Breedeveen

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Breedeveen? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Breedeveen

rookkanaal aanleggen Breedeveen

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Breedeveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Breedeveen

Keramische schoorsteen pot Breedeveen

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Breedeveen? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Breedeveen

Schoorsteen roet verwijderen Breedeveen

Verwijderen van schoorsteen roet in Breedeveen doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Breedeveen

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Breedeveen.

Breedeveen is een woonplaats in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, een Hollandse plaats in de provincie Utrecht.

In Breedeveen, postcode 3956, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Prima en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook begrijpbaar advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 3 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020