Schoorsteen Lekkage in Maartensdijk?

Woont u in Maartensdijk? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Maartensdijk

Met name in Maartensdijk kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, renoveren, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Maartensdijk

Lekkage Schoorsteen in Maartensdijk snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Maartensdijk? In de leuke gemeente "De Bilt", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Maartensdijk (Utrecht) is ons team goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Maartensdijk

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

 1. Lekkage schoorsteen Maartensdijk - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
 2. Schoorsteen metselen Maartensdijk - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
 3. Schoorsteen voegen Maartensdijk - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
 4. Schoorsteen reparatie Maartensdijk - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
 5. Schoorsteen renovatie Maartensdijk - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
 6. Schoorsteenkap plaatsen Maartensdijk - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
 7. Schoorsteen verwijderen Maartensdijk - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
 8. Rookkanaal aanleggen Maartensdijk - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
 9. Keramische schoorsteen pot Maartensdijk - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
 10. Mossen en roet verwijderen Maartensdijk - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Maartensdijk

Schoorsteen lekkage Maartensdijk

Schoorsteen lekkage in Maartensdijk zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Maartensdijk kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Maartensdijk

Schoorsteen laten metselen Maartensdijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Maartensdijk, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Maartensdijk

Schoorsteen voegen Maartensdijk

Schoorsteen voegen in Maartensdijk kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Maartensdijk

Schoorsteen renovatie Maartensdijk

Schoorsteen renovatie in Maartensdijk wordt erkend en veilig gedaan in Maartensdijk door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Maartensdijk

Schoorsteen reparatie Maartensdijk

Voor schoorsteen reparatie in Maartensdijk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Maartensdijk

Schoorsteen verwijderen Maartensdijk

Een schoorsteen verwijderen in Maartensdijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Maartensdijk

Schoorsteenkap plaatsen Maartensdijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Maartensdijk? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Maartensdijk

rookkanaal aanleggen Maartensdijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Maartensdijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Maartensdijk

Keramische schoorsteen pot Maartensdijk

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Maartensdijk? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Maartensdijk

Schoorsteen roet verwijderen Maartensdijk

Schoorsteen roet verwijderen in Maartensdijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Maartensdijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die tevens werkzaam is in Maartensdijk.

Maartensdijk is een dorp in de gemeente De Bilt, een Nederlandse plaats in de provincie Utrecht.

In Maartensdijk, postcode gebied 3738, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

  laatste update : 18 December 2020

  Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020