Schoorsteen Lekkage in Velsen-Zuid?


Woont u in Velsen-Zuid? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als vakkundig voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Velsen-Zuid

Ook in Velsen-Zuid willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, schoon maken en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Velsen-Zuid

Lekkage Schoorsteen in Velsen-Zuid snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Velsen-Zuid? In de leuke gemeente "Velsen-Zuid", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Velsen-Zuid (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal
✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteen Sierkap ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Dakgoten ✓ Huis daken ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Velsen-Zuid

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Velsen-Zuid - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Velsen-Zuid - Als enthousiaste metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Velsen-Zuid - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Velsen-Zuid - Regelmatig bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Velsen-Zuid - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Velsen-Zuid - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Velsen-Zuid - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Velsen-Zuid - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden geplaatst (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Velsen-Zuid - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren top kwaliteit nette oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Velsen-Zuid - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Velsen-Zuid

Schoorsteen lekkage Velsen-Zuid

Schoorsteen lekkage in Velsen-Zuid zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Velsen-Zuid kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Velsen-Zuid

Schoorsteen laten metselen Velsen-Zuid

Een nieuwe schoorsteen metselen in Velsen-Zuid, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Velsen-Zuid

Schoorsteen voegen Velsen-Zuid

Schoorsteen voegen in Velsen-Zuid kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Velsen-Zuid

Schoorsteen renovatie Velsen-Zuid

Schoorsteen renovatie in Velsen-Zuid wordt veilig en vakkundig gedaan in Velsen-Zuid door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Velsen-Zuid

Schoorsteen reparatie Velsen-Zuid

Voor schoorsteen reparatie in Velsen-Zuid zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Velsen-Zuid

Schoorsteen verwijderen Velsen-Zuid

Een schoorsteen verwijderen in Velsen-Zuid kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Velsen-Zuid

Schoorsteenkap plaatsen Velsen-Zuid

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Velsen-Zuid? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kosteloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Velsen-Zuid

rookkanaal aanleggen Velsen-Zuid

Een rookkanaal aanleggen in Velsen-Zuid doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Velsen-Zuid

Keramische schoorsteen pot Velsen-Zuid

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Velsen-Zuid? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Velsen-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen Velsen-Zuid

Schoorsteen roet verwijderen in Velsen-Zuid doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Velsen-Zuid

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Velsen-Zuid.

Velsen-Zuid is een woonplaats van de gemeente Velsen-Zuid, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Velsen-Zuid, postcode gebied 1980, 1981, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft passie voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden gratis langs voor een inspectie. U belt direct naar een vriendelijke specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat Willem weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 23 September 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020