Lekkage Schoorsteen in Berkel en Rodenrijs?

Woonachtig in Berkel en Rodenrijs? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Berkel en Rodenrijs

Ook in Berkel en Rodenrijs willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Berkel en Rodenrijs

Lekkage Schoorsteen Berkel en Rodenrijs snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Berkel en Rodenrijs? In de Hollandse gemeente "Berkel en Rodenrijs", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Berkel en Rodenrijs

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Berkel en Rodenrijs - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Berkel en Rodenrijs - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Berkel en Rodenrijs - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Berkel en Rodenrijs - Met regelmaat bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Berkel en Rodenrijs - Erkend en ervaren met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Berkel en Rodenrijs - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Berkel en Rodenrijs - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Berkel en Rodenrijs - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Berkel en Rodenrijs - Vakkundig en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Berkel en Rodenrijs - Het met regelmaat grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen lekkage Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen lekkage in Berkel en Rodenrijs zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselaar in Berkel en Rodenrijs kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen laten metselen Berkel en Rodenrijs

Een nieuwe schoorsteen metselen in Berkel en Rodenrijs, is altijd de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen voegen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen voegen in Berkel en Rodenrijs kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen renovatie Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen renovatie in Berkel en Rodenrijs wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Berkel en Rodenrijs door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen reparatie Berkel en Rodenrijs

Voor schoorsteen reparatie in Berkel en Rodenrijs zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen verwijderen Berkel en Rodenrijs

Een schoorsteen verwijderen in Berkel en Rodenrijs kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteenkap plaatsen Berkel en Rodenrijs

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Berkel en Rodenrijs? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Berkel en Rodenrijs

rookkanaal aanleggen Berkel en Rodenrijs

Een rookkanaal aanleggen in Berkel en Rodenrijs doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Berkel en Rodenrijs

Keramische schoorsteen pot Berkel en Rodenrijs

Keramische schoorsteen pot kapot in Berkel en Rodenrijs? Neem dan het beste contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen roet verwijderen Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen roet verwijderen in Berkel en Rodenrijs doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Berkel en Rodenrijs

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in Berkel en Rodenrijs.

Berkel en Rodenrijs is een woonplaats van de gemeente Berkel en Rodenrijs, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Berkel en Rodenrijs, postcode gebied 2651, 2652, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft met zijn collega een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, prettige medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en waar Willem mee kan helpen. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020