Schoorsteen Lekkage in Nieuwerkerk aan den Ijssel?

Woont u in Nieuwerkerk aan den Ijssel? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Ook in Nieuwerkerk aan den Ijssel willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Lekkage Schoorsteen Nieuwerkerk aan den Ijssel snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Nieuwerkerk aan den Ijssel? In de Hollandse gemeente "Nieuwerkerk aan den IJssel", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Nieuwerkerk aan den Ijssel (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookgaskanaal ‚ústMetselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenoveren ‚ústRepareren ‚ústSchoorsteen slopen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspecteren ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
‚ústDak en Schoorsteenspecialist ‚ústErkend Schoorsteen Bouwbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústBreed inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústAansprakelijkheid verzekert ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústGoede reviews ‚ústVergunning advies ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Nieuwerkerk aan den Ijssel

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Nieuwerkerk aan den Ijssel - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Nieuwerkerk aan den Ijssel - Als enthousiaste metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Nieuwerkerk aan den Ijssel - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals bijv.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Nieuwerkerk aan den Ijssel - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Nieuwerkerk aan den Ijssel - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Nieuwerkerk aan den Ijssel - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Nieuwerkerk aan den Ijssel - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Nieuwerkerk aan den Ijssel - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen rookgaskanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Nieuwerkerk aan den Ijssel - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Nieuwerkerk aan den Ijssel - Het regelmatig grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen lekkage Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen lekkage in Nieuwerkerk aan den Ijssel zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Nieuwerkerk aan den Ijssel kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen laten metselen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Een nieuwe schoorsteen metselen in Nieuwerkerk aan den Ijssel, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe kachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen voegen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen voegen in Nieuwerkerk aan den Ijssel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen renovatie Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen renovatie in Nieuwerkerk aan den Ijssel wordt erkend en veilig uitgevoerd in Nieuwerkerk aan den Ijssel door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen reparatie Nieuwerkerk aan den Ijssel

Voor schoorsteen reparatie in Nieuwerkerk aan den Ijssel kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen verwijderen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Een schoorsteen verwijderen in Nieuwerkerk aan den Ijssel kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteenkap plaatsen Nieuwerkerk aan den Ijssel

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Nieuwerkerk aan den Ijssel? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Nieuwerkerk aan den Ijssel

rookkanaal aanleggen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Een rookkanaal aanleggen in Nieuwerkerk aan den Ijssel doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp veilig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Nieuwerkerk aan den Ijssel

Keramische schoorsteen pot Nieuwerkerk aan den Ijssel

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Nieuwerkerk aan den Ijssel? Neem dan vrijblijvend contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen repareren.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen roet verwijderen Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen roet verwijderen in Nieuwerkerk aan den Ijssel kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Nieuwerkerk aan den Ijssel

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Nieuwerkerk aan den Ijssel is een woonplaats in de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Nieuwerkerk aan den Ijssel, postcode gebied 2910, 2911, 2912, 2913, 2914, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw kort text-bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020