Schoorsteen Lekkage in Hellevoetsluis?

Woont u in Hellevoetsluis? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Hellevoetsluis

Schoorsteen Lekkage in Hellevoetsluis snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Hellevoetsluis? In de leuke gemeente "Hellevoetsluis", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Hellevoetsluis (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renovatie ✓ Repareren ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Hellevoetsluis

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Hellevoetsluis - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Hellevoetsluis - Als ervaren metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Hellevoetsluis - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Hellevoetsluis - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Hellevoetsluis - Ervaren en erkend met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Hellevoetsluis - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Hellevoetsluis - Het weghalen van uw kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Hellevoetsluis - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden aangesloten (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Hellevoetsluis - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Hellevoetsluis - Het regelmatig grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Hellevoetsluis

Schoorsteen lekkage Hellevoetsluis

Schoorsteen lekkage in Hellevoetsluis zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Hellevoetsluis kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Hellevoetsluis

Schoorsteen laten metselen Hellevoetsluis

Een nieuwe schoorsteen metselen in Hellevoetsluis, is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Hellevoetsluis

Schoorsteen voegen Hellevoetsluis

Schoorsteen voegen in Hellevoetsluis doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Hellevoetsluis

Schoorsteen renovatie Hellevoetsluis

Schoorsteen renovatie in Hellevoetsluis wordt erkend en veilig gedaan in Hellevoetsluis door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Hellevoetsluis

Schoorsteen reparatie Hellevoetsluis

Voor schoorsteen reparatie in Hellevoetsluis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Hellevoetsluis

Schoorsteen verwijderen Hellevoetsluis

Een schoorsteen verwijderen in Hellevoetsluis kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is zeer gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Hellevoetsluis

Schoorsteenkap plaatsen Hellevoetsluis

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Hellevoetsluis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Hellevoetsluis

rookkanaal aanleggen Hellevoetsluis

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Hellevoetsluis doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Hellevoetsluis

Keramische schoorsteen pot Hellevoetsluis

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Hellevoetsluis? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vrijblijvend gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Hellevoetsluis

Schoorsteen roet verwijderen Hellevoetsluis

Verwijderen van schoorsteen roet in Hellevoetsluis doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Hellevoetsluis

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis is een woonplaats van de gemeente Hellevoetsluis, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Hellevoetsluis, postcode 3220, 3321, 3322, 3323, 3324, 3225, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 30 December 2020

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020