Lekkage Schoorsteen in Sassenheim?


Woonachtig in Sassenheim? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Sassenheim

In Sassenheim kunnen wij uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Sassenheim

Lekkage Schoorsteen Sassenheim snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Sassenheim? In de Hollandse gemeente "Teylingen", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Sassenheim (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
βœ“ Schoorsteen βœ“ Rookkanaal
βœ“ Nieuw metselwerk βœ“ Loketten loodwerk βœ“ Schoorsteenpot βœ“ Schoorsteenkap βœ“ Schoorsteen Sierkap βœ“ Nokvorsten βœ“ Dakpannen βœ“ Gevels βœ“ Muren βœ“ Stooktoestellen βœ“ Dakgoten βœ“ Huis daken βœ“ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
βœ“ Schoorsteen Plaatsen βœ“ Metselen βœ“ Voegen βœ“ Renovatie βœ“ Reparatie βœ“ Verwijderen βœ“ Reiniging βœ“ Onderhouden βœ“ Impregneren βœ“ Inspecteren βœ“ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist


Wie wij zijn en wat wij doen:
βœ“ Schoorsteen specialist βœ“ Schoorsteen Metselbedrijf βœ“ Aannemer βœ“ Dak en schoorsteenspecialist βœ“ Voeger βœ“ Hoogwerker βœ“ Ruime ervaring βœ“ Allround inzetbaar βœ“ Veilige werkers βœ“ Bedrijfsaansprakelijk βœ“ Volgens veiligheid voorschriften βœ“ Kosten effectief .

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
βœ“ Snelle reactie βœ“ Vrijblijvend gratis gesprek βœ“ Kosten effectief βœ“ Gratis offerte βœ“ Gratis advies βœ“ Positieve referenties βœ“ Bouw vergunning βœ“ Garantie 5 jaar βœ“ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Sassenheim

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Sassenheim - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Sassenheim - Als ervaren metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Sassenheim - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Sassenheim - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparaties (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Sassenheim - Ervaren en erkend met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Sassenheim - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Sassenheim - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Sassenheim - Wij weten uiteraard exact hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geΓ―nstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Sassenheim - Erkend en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Sassenheim - Het met regelmaat grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Sassenheim

Schoorsteen lekkage Sassenheim

Schoorsteen lekkage in Sassenheim ontstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Sassenheim kunnen wij uw dak lekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Sassenheim

Schoorsteen laten metselen Sassenheim

Een nieuwe schoorsteen metselen in Sassenheim, is altijd een goede manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Sassenheim

Schoorsteen voegen Sassenheim

Schoorsteen voegen in Sassenheim kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk.

Schoorsteen renovatie Sassenheim

Schoorsteen renovatie Sassenheim

Schoorsteen renovatie in Sassenheim wordt veilig en erkend uitgevoerd in Sassenheim door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Sassenheim

Schoorsteen reparatie Sassenheim

Voor schoorsteen reparatie in Sassenheim kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Sassenheim

Schoorsteen verwijderen Sassenheim

Een schoorsteen verwijderen in Sassenheim kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking.

Schoorsteenkap plaatsen Sassenheim

Schoorsteenkap plaatsen Sassenheim

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Sassenheim? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen en portemonee.

Rookkanaal aanleggen Sassenheim

rookkanaal aanleggen Sassenheim

Een rookkanaal aanleggen in Sassenheim doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto ziet u een voorbeeld van een flexibel rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Sassenheim

Keramische schoorsteen pot Sassenheim

Keramische schoorsteen pot kapot in Sassenheim? Neem dan gerust contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Sassenheim

Schoorsteen roet verwijderen Sassenheim

Verwijderen van schoorsteen roet in Sassenheim kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Sassenheim

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Sassenheim.

Sassenheim is een woonplaats van de gemeente Teylingen, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Sassenheim, postcode gebied 2170, 2171, 2172, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft voor mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeker tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U spreekt direct met een vriendelijke Willem.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 23 September 2020

Copyright Β© Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020