Schoorsteen Lekkage in Leiderdorp?


Woont u in Leiderdorp? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Leiderdorp

Met name in Leiderdorp kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Leiderdorp

Lekkage Schoorsteen in Leiderdorp snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Leiderdorp? In de leuke gemeente "Leiderdorp", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Leiderdorp (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf


Jarenlange ervaring met:
βœ“ Schoorsteen βœ“ Rookkanalen
βœ“ Nieuw metselwerk βœ“ Lood loketten βœ“ Schoorsteenpot βœ“ Schoorsteenkap βœ“ Schoorsteen Sierkap βœ“ Nokvorsten βœ“ Dakpannen βœ“ Gevels βœ“ Muren βœ“ Stooktoestellen βœ“ Dakgoten βœ“ Huis daken βœ“ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
βœ“ Schoorsteen Plaatsen βœ“ Metselen βœ“ Voegen βœ“ Renoveren βœ“ Reparatie βœ“ Schoorsteen slopen βœ“ Reiniging βœ“ Onderhouden βœ“ Impregneren βœ“ Inspecteren βœ“ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist


Wat wij doen en wie wij zijn:
βœ“ Schoorsteen specialist βœ“ Schoorsteen Bouwbedrijf βœ“ Aannemer βœ“ Dak en schoorsteenspecialist βœ“ Voegbedrijf βœ“ Hoogwerker βœ“ Jarenlange ervaring βœ“ Allround inzetbaar βœ“ Veilige werkers βœ“ Aansprakelijkheid verzekert βœ“ Lokale bouwvoorschriften βœ“ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
βœ“ Een vriendelijke reactie βœ“ Vrijblijvend gratis gesprek βœ“ Kosten effectief βœ“ Vrijblijvende offerte βœ“ Vrijblijvend advies βœ“ Goede reviews βœ“ Vergunning advies βœ“ 5 jaar garantie βœ“ Informeer vrijblijvend !

Dak en schoorsteenspecialist Leiderdorp

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Leiderdorp - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Leiderdorp - Als erkend metselwerk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Leiderdorp - Wij metselen en voegen oude en nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Bekend met type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Leiderdorp - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens mondelinge overeenkomst). Uiteraard ook schoorsteen lood reparatie (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Leiderdorp - Erkend en ervaren in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Leiderdorp - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap bespaard u wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Leiderdorp - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (gemeentelijk).
  8. Rookkanaal aanleggen Leiderdorp - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geΓ―nstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Leiderdorp - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Leiderdorp - Het regelmatig goed schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Leiderdorp

Schoorsteen lekkage Leiderdorp

Schoorsteen lekkage in Leiderdorp zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselaar in Leiderdorp kunnen wij iedere dak lekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Leiderdorp

Schoorsteen laten metselen Leiderdorp

Een nieuwe schoorsteen metselen in Leiderdorp, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Leiderdorp

Schoorsteen voegen Leiderdorp

Schoorsteen voegen in Leiderdorp kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden.

Schoorsteen renovatie Leiderdorp

Schoorsteen renovatie Leiderdorp

Schoorsteen renovatie in Leiderdorp wordt veilig en erkend uitgevoerd in Leiderdorp door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Leiderdorp

Schoorsteen reparatie Leiderdorp

Voor schoorsteen reparatie in Leiderdorp zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Leiderdorp

Schoorsteen verwijderen Leiderdorp

Een schoorsteen verwijderen in Leiderdorp kunnen wij erkend en veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen.

Schoorsteenkap plaatsen Leiderdorp

Schoorsteenkap plaatsen Leiderdorp

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Leiderdorp? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die perfect past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Leiderdorp

rookkanaal aanleggen Leiderdorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Leiderdorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibel rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Leiderdorp

Keramische schoorsteen pot Leiderdorp

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Leiderdorp? Neem dan gerust contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over de juiste ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Leiderdorp

Schoorsteen roet verwijderen Leiderdorp

Verwijderen van schoorsteen roet in Leiderdorp kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Leiderdorp

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Leiderdorp.

Leiderdorp is een woonplaats van de gemeente Leiderdorp, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Leiderdorp, postcode gebied 2350, 2351, 2352, 2353, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen!

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden ook langs voor een gratis bezoek. U spreekt direct met een vriendelijke specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een informatief bericht. Laat Willem weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

laatste update : 22 September 2020

Copyright Β© Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020