Schoorsteen Lekkage in Kralingse Veer?

Woont u in Kralingse Veer? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als ervaren voeg en metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Kralingse Veer

Ook in Kralingse Veer willen wij graag uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Kralingse Veer

Schoorsteen Lekkage in Kralingse Veer snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Kralingse Veer? In de Hollandse gemeente "Rotterdam", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Kralingse Veer (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Kralingse Veer

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Kralingse Veer - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Kralingse Veer - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Kralingse Veer - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Kralingse Veer - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Kralingse Veer - Ervaren en erkend met de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Kralingse Veer - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Kralingse Veer - Het slopen en afvoeren van uw lekkende schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Kralingse Veer - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Kralingse Veer - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Kralingse Veer - Het met regelmaat goed reinigen en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Kralingse Veer

Schoorsteen lekkage Kralingse Veer

Schoorsteen lekkage in Kralingse Veer onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Kralingse Veer kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen Kralingse Veer

Schoorsteen laten metselen Kralingse Veer

Een nieuwe schoorsteen metselen in Kralingse Veer, is altijd de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe houtkachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Kralingse Veer

Schoorsteen voegen Kralingse Veer

Schoorsteen voegen in Kralingse Veer kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Kralingse Veer

Schoorsteen renovatie Kralingse Veer

Schoorsteen renovatie in Kralingse Veer wordt veilig en erkend uitgevoerd in Kralingse Veer door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is een klus voor specialisten, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Kralingse Veer

Schoorsteen reparatie Kralingse Veer

Voor schoorsteen reparatie in Kralingse Veer kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Kralingse Veer

Schoorsteen verwijderen Kralingse Veer

Een schoorsteen verwijderen in Kralingse Veer kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Kralingse Veer

Schoorsteenkap plaatsen Kralingse Veer

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Kralingse Veer? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Kralingse Veer

rookkanaal aanleggen Kralingse Veer

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Kralingse Veer doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Kralingse Veer

Keramische schoorsteen pot Kralingse Veer

Keramische schoorsteen pot kapot in Kralingse Veer? Neem dan gerust contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Kralingse Veer

Schoorsteen roet verwijderen Kralingse Veer

Verwijderen van schoorsteen roet in Kralingse Veer kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Kralingse Veer

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die ook actief is in Kralingse Veer.

Kralingse Veer is een buurtschap van de gemeente Rotterdam, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Kralingse Veer, postcode 3064, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij over het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeer zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 27 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020