Lekkage Schoorsteen in Reeuwijk-Dorp?

Woont u in Reeuwijk-Dorp? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Dorp

Ook in Reeuwijk-Dorp willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, reparatie, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Dorp

Lekkage Schoorsteen Reeuwijk-Dorp snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Dorp? In de mooie gemeente "Bodegraven-Reeuwijk", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels jarenlange werkervaring als metsel en voegbedrijf. In Reeuwijk-Dorp (Zuid-Holland) zijn wij goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Reeuwijk-Dorp

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Reeuwijk-Dorp - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend voegbedrijf kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Reeuwijk-Dorp - Als ambachtelijk metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Reeuwijk-Dorp - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Dorp - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Dorp - Ervaren en erkend in de renovatie van kapotte schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Dorp - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Dorp - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Dorp - Vanzelfsprekend weten wij exact hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Dorp - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. Wij leveren top kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Reeuwijk-Dorp - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Dorp zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Reeuwijk-Dorp kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen laten metselen Reeuwijk-Dorp

Een nieuwe schoorsteen metselen in Reeuwijk-Dorp, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuwe kachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen voegen in Reeuwijk-Dorp kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen dak en schoorsteenspecialist zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen renovatie in Reeuwijk-Dorp wordt veilig en vakkundig gedaan in Reeuwijk-Dorp door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is werk voor specialisten, iets dat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Dorp

Voor schoorsteen reparatie in Reeuwijk-Dorp kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Dorp

Een schoorsteen verwijderen in Reeuwijk-Dorp kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Dorp

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Reeuwijk-Dorp? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Dorp

rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Dorp

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Reeuwijk-Dorp doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Dorp

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Dorp

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Reeuwijk-Dorp? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen roet verwijderen in Reeuwijk-Dorp kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Reeuwijk-Dorp

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Reeuwijk-Dorp.

Reeuwijk-Dorp is een dorp van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Reeuwijk-Dorp, postcode 2811, zijn wij regelmatig werkzaam en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden gratis langs voor een kijk-bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een inhoudelijk text-bericht. Laat Willem graag weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 33
2214 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 13 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020