Lekkage Schoorsteen in Naaldwijk?

Woont u in Naaldwijk? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Naaldwijk

Met name in Naaldwijk kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Naaldwijk

Schoorsteen Lekkage Naaldwijk snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Naaldwijk? In de mooie gemeente "Westland", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metsel en voegbedrijf. In Naaldwijk (Zuid-Holland) zijn wij goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanalen ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Naaldwijk

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u uitstekend van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Naaldwijk - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Naaldwijk - Als ervaren metselaar zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Naaldwijk - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Naaldwijk - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Naaldwijk - Ervaren en erkend in de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Naaldwijk - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Naaldwijk - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en enigszins gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Naaldwijk - Vanzelfsprekend weten wij precies hoe een schoorsteen kachelpijp moet worden aangesloten (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Naaldwijk - Vakkundig en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Naaldwijk - Het regelmatig grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Naaldwijk

Schoorsteen lekkage Naaldwijk

Schoorsteen lekkage in Naaldwijk onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf in Naaldwijk kunnen wij uw daklekkage vakkundig en tegen lage kosten verhelpen.

Schoorsteen metselen Naaldwijk

Schoorsteen laten metselen Naaldwijk

Een nieuwe schoorsteen metselen in Naaldwijk, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuwe kachel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Naaldwijk

Schoorsteen voegen Naaldwijk

Schoorsteen voegen in Naaldwijk kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als ervaren schoorsteen voegbedrijf zijn wij prima ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Naaldwijk

Schoorsteen renovatie Naaldwijk

Schoorsteen renovatie in Naaldwijk wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Naaldwijk door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een gratis en vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Naaldwijk

Schoorsteen reparatie Naaldwijk

Voor schoorsteen reparatie in Naaldwijk zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Naaldwijk

Schoorsteen verwijderen Naaldwijk

Een schoorsteen verwijderen in Naaldwijk kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Naaldwijk

Schoorsteenkap plaatsen Naaldwijk

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Naaldwijk? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak vandaag een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Naaldwijk

rookkanaal aanleggen Naaldwijk

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Naaldwijk doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele rookgaskanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Naaldwijk

Keramische schoorsteen pot Naaldwijk

Keramische schoorsteen pot kapot in Naaldwijk? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Naaldwijk

Schoorsteen roet verwijderen Naaldwijk

Verwijderen van schoorsteen roet in Naaldwijk kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Naaldwijk

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Naaldwijk.

Naaldwijk is een stad in de gemeente Westland, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Naaldwijk, postcode 2672, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en aangenaam als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. Ook voorzien van begrijpelijk advies.
Zeer aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. We komen ook langs voor een gratis kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag zou willen. Dank voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 228
2409 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 24 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020