Lekkage Schoorsteen in Ooltgensplaat?

Woonachtig in Ooltgensplaat? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Ooltgensplaat

In Ooltgensplaat kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Ooltgensplaat

Schoorsteen Lekkage Ooltgensplaat snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Ooltgensplaat? In de mooie gemeente "Goeree-Overflakkee", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over jarenlange ervaring als metselbedrijf. In Ooltgensplaat (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookkanaal ‚ústNieuw metselwerk ‚ústLood loketten ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegen ‚ústRenovatie ‚ústReparatie ‚ústVerwijderen ‚ústSchoonmaken ‚ústOnderhoud ‚ústImpregneren ‚ústInspecteren ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústErkend Schoorsteen Metselbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoegbedrijf ‚ústHoogwerker ‚ústJarenlange ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústVeilige werkers ‚ústAansprakelijkheid verzekert ‚ústVolgens veiligheid voorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústVrijblijvende offerte ‚ústVrijblijvend advies ‚ústPositieve referenties ‚ústBouw vergunning ‚ústGarantie 5 jaar ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Ooltgensplaat

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Ooltgensplaat - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Ooltgensplaat - Als ambachtelijk metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Ooltgensplaat - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij eerst de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, bol geklopte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Ooltgensplaat - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren diverse reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Ooltgensplaat - Ervaren en erkend met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Ooltgensplaat - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Ooltgensplaat - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Ooltgensplaat - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Ooltgensplaat - Vakkundig en met garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Ooltgensplaat - Het regelmatig grondig schoonmaken en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Ooltgensplaat

Schoorsteen lekkage Ooltgensplaat

Schoorsteen lekkage in Ooltgensplaat zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Ooltgensplaat kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Ooltgensplaat

Schoorsteen laten metselen Ooltgensplaat

Een nieuwe schoorsteen metselen in Ooltgensplaat, is simpelweg de beste manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij de installatie van een nieuwe houtkachel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Ooltgensplaat

Schoorsteen voegen Ooltgensplaat

Schoorsteen voegen in Ooltgensplaat doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Ooltgensplaat

Schoorsteen renovatie Ooltgensplaat

Schoorsteen renovatie in Ooltgensplaat wordt veilig en erkend uitgevoerd in Ooltgensplaat door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Ooltgensplaat

Schoorsteen reparatie Ooltgensplaat

Voor schoorsteen reparatie in Ooltgensplaat zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Ooltgensplaat

Schoorsteen verwijderen Ooltgensplaat

Een schoorsteen verwijderen in Ooltgensplaat kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Ooltgensplaat

Schoorsteenkap plaatsen Ooltgensplaat

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Ooltgensplaat? Dan helpen wij u graag. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Ooltgensplaat

rookkanaal aanleggen Ooltgensplaat

Een rookkanaal aanleggen in Ooltgensplaat doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de foto kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Ooltgensplaat

Keramische schoorsteen pot Ooltgensplaat

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Ooltgensplaat? Neem dan gratis contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft de juiste ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Ooltgensplaat

Schoorsteen roet verwijderen Ooltgensplaat

Verwijderen van schoorsteen roet in Ooltgensplaat doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Ooltgensplaat

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Ooltgensplaat.

Ooltgensplaat is een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Ooltgensplaat, postcode 3257, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en prettig als persoon. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
Martijn

Prima bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima blij met het eindresultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie gedaan bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat ons graag weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype is een algemeen bekende software applicatie van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 47
2228 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 22 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020