Schoorsteen Lekkage in Groot-Ammers?

Woont u in Groot-Ammers? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen valt uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Groot-Ammers

Met name in Groot-Ammers willen wij graag uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Groot-Ammers

Schoorsteen Lekkage in Groot-Ammers snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Groot-Ammers? In de mooie gemeente "Molenlanden", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als metselbedrijf. In Groot-Ammers (Zuid-Holland) is ons team prima bekend met de algemene staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Groot-Ammers

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Groot-Ammers - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren voegbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Groot-Ammers - Als erkend metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Groot-Ammers - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; knipvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg en/of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Groot-Ammers - Regelmatig bekijken wij schoorsteen en rookkanalen en voeren diverse reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Groot-Ammers - Ervaren en erkend met de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Groot-Ammers - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Groot-Ammers - Het slopen en afvoeren van een lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Groot-Ammers - Uiteraard weten als geen ander hoe een schoorsteen kachelpijp dient te worden geplaatst (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Groot-Ammers - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Groot-Ammers - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Groot-Ammers

Schoorsteen lekkage Groot-Ammers

Schoorsteen lekkage in Groot-Ammers onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Groot-Ammers kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Groot-Ammers

Schoorsteen laten metselen Groot-Ammers

Een nieuwe schoorsteen metselen in Groot-Ammers, is altijd de beste methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan ook nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Groot-Ammers

Schoorsteen voegen Groot-Ammers

Schoorsteen voegen in Groot-Ammers kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Groot-Ammers

Schoorsteen renovatie Groot-Ammers

Schoorsteen renovatie in Groot-Ammers wordt erkend en veilig gedaan in Groot-Ammers door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Groot-Ammers

Schoorsteen reparatie Groot-Ammers

Voor schoorsteen reparatie in Groot-Ammers kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Groot-Ammers

Schoorsteen verwijderen Groot-Ammers

Een schoorsteen verwijderen in Groot-Ammers kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Groot-Ammers

Schoorsteenkap plaatsen Groot-Ammers

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Groot-Ammers? Dan helpen wij u graag. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Groot-Ammers

rookkanaal aanleggen Groot-Ammers

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Groot-Ammers doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookkanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Groot-Ammers

Keramische schoorsteen pot Groot-Ammers

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Groot-Ammers? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Groot-Ammers

Schoorsteen roet verwijderen Groot-Ammers

Verwijderen van schoorsteen roet in Groot-Ammers doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Groot-Ammers

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die ook werkzaam is in Groot-Ammers.

Groot-Ammers is een dorp in de gemeente Molenlanden, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Groot-Ammers, postcode 2964, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeker blij met het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons een informatief text-bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag wil. Dank voor uw bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 178
2359 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 4 February 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020