Lekkage Schoorsteen in Reeuwijk-Brug?

Woont u in Reeuwijk-Brug? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Brug

Ook in Reeuwijk-Brug kunnen wij uw schoorsteen (erkend en vakkundig) slopen, vervangen, metselen, voegen, reparatie, reinigen en coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Reeuwijk-Brug

Lekkage Schoorsteen Reeuwijk-Brug snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Brug? In de mooie gemeente "Bodegraven-Reeuwijk", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren ervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Reeuwijk-Brug (Zuid-Holland) zijn wij prima op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanalen ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegen ✓ Renoveren ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Reeuwijk-Brug

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Reeuwijk-Brug - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Reeuwijk-Brug - Als erkend metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Reeuwijk-Brug - Wij verwijderen kapotte en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, gekamde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Brug - Met regelmaat bekijken wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Brug - Erkend en ervaren in het renoveren van oude schoorstenen. Wij maken uw versleten schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Brug - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Brug - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Brug - Uiteraard weten exact hoe een schoorsteen rookgaskanaal moet worden aangesloten (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Brug - Erkend en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Reeuwijk-Brug - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan het voegwerk van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge waterdruk schoonmaken en weghalen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar resultaat.

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Brug

Schoorsteen lekkage Reeuwijk-Brug

Schoorsteen lekkage in Reeuwijk-Brug onstaat meestal vanwege het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Reeuwijk-Brug kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk verhelpen.

Schoorsteen metselen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen laten metselen Reeuwijk-Brug

Een nieuwe schoorsteen metselen in Reeuwijk-Brug, is altijd de beste methode om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn bij de installatie van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen voegen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen voegen in Reeuwijk-Brug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als ervaren schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Brug

Schoorsteen renovatie Reeuwijk-Brug

Schoorsteen renovatie in Reeuwijk-Brug wordt veilig en erkend gedaan in Reeuwijk-Brug door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is een klus voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een gratis offerte.

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Brug

Schoorsteen reparatie Reeuwijk-Brug

Voor schoorsteen reparatie in Reeuwijk-Brug zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen gerust (gratis) even kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen verwijderen Reeuwijk-Brug

Een schoorsteen verwijderen in Reeuwijk-Brug kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Brug

Schoorsteenkap plaatsen Reeuwijk-Brug

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Reeuwijk-Brug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is bij de prijs inbegrepen.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Brug

rookkanaal aanleggen Reeuwijk-Brug

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Reeuwijk-Brug doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Brug

Keramische schoorsteen pot Reeuwijk-Brug

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Reeuwijk-Brug? Neem dan gratis contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Brug

Schoorsteen roet verwijderen Reeuwijk-Brug

Verwijderen van schoorsteen roet in Reeuwijk-Brug kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Reeuwijk-Brug

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die ook actief is in Reeuwijk-Brug.

Reeuwijk-Brug is een dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Reeuwijk-Brug, postcode gebied 2811, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke medewerkers. Wij werden goed geadviseerd over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar via +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We rijden gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een kort text-bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en waar Willem mee kan helpen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen online formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 32
2213 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 13 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020