Lekkage Schoorsteen in Bommelskous?

Woonachtig in Bommelskous? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als ervaren dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Bommelskous

Ook in Bommelskous kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Bommelskous

Schoorsteen Lekkage in Bommelskous snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Bommelskous? In de Hollandse gemeente "Hoeksche Waard", vindt u ons ook regelmatig. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Bommelskous (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookkanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Bommelskous

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Bommelskous - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u prima van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Bommelskous - Als ervaren metselwerk metselaar zijn wij beschikbaar voor ieder type gevel en dak schoorsteen.
  3. Schoorsteen voegen Bommelskous - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Bommelskous - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparaties voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Bommelskous - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw huidige schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Bommelskous - Neem contact met ons op voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Bommelskous - Het weghalen van uw oude schoorsteen is meestal een vuile en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van uw schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Bommelskous - Wij weten uiteraard als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geplaatst (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Bommelskous - Erkend en met 5 jaar garantie kunnen wij uw oude schoorsteen pot verwijderen en vervangen met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op hoge kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Bommelskous - Het regelmatig goed schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een toonbaar eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Bommelskous

Schoorsteen lekkage Bommelskous

Schoorsteen lekkage in Bommelskous onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd onderhevig aan regen en wind en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Bommelskous kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Bommelskous

Schoorsteen laten metselen Bommelskous

Een nieuwe schoorsteen metselen in Bommelskous, is simpelweg de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuwe kachel (wanneer u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Bommelskous

Schoorsteen voegen Bommelskous

Schoorsteen voegen in Bommelskous kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Bommelskous

Schoorsteen renovatie Bommelskous

Schoorsteen renovatie in Bommelskous wordt veilig en vakkundig gedaan in Bommelskous door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is werk voor specialisten, dat wij als dak en schoorsteen specialist als beste verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag ons om een vrijblijvende prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Bommelskous

Schoorsteen reparatie Bommelskous

Voor schoorsteen reparatie in Bommelskous kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Heeft u een vermoeden dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Bommelskous

Schoorsteen verwijderen Bommelskous

Een schoorsteen verwijderen in Bommelskous kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden timmeren wij uw dak netjes af. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen Bommelskous

Schoorsteenkap plaatsen Bommelskous

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Bommelskous? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is geheel gratis.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Bommelskous

rookkanaal aanleggen Bommelskous

Een rookkanaal aanleggen in Bommelskous doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens het plaatsen wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een ervaren en erkend dak en schoorsteenspecialist.

Keramische schoorsteen pot Bommelskous

Keramische schoorsteen pot Bommelskous

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Bommelskous? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Bommelskous

Schoorsteen roet verwijderen Bommelskous

Schoorsteen roet verwijderen in Bommelskous kunt u probleemloos overlaten aan Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water spuit verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Bommelskous

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook actief is in Bommelskous.

Bommelskous is een buurtschap in de gemeente Hoeksche Waard, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Bommelskous, postcode gebied 3286, kunt u ons tegen komen en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft met zijn collega een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. wij vinden dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie gedaan bij ons thuis. We kregen ook begrijpelijk advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. U krijgt direct te horen wat de kosten ongeveer zullen zijn. U belt direct naar een vriendelijke schoorsteen expert.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw kort bericht. Laat ons gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige meer-vragen online formulier kunt u ons snel en makkelijk een bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 63
2244 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 8 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020