Schoorsteen Lekkage in Oud Verlaat?

Woonachtig in Oud Verlaat? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen brokkelt af? Als ervaren voeg en metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Oud Verlaat

Met name in Oud Verlaat willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, vervangen, voegen, metselen, repareren, reinigen of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Oud Verlaat

Schoorsteen Lekkage in Oud Verlaat snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Oud Verlaat? In de mooie gemeente "Zuidplas", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Oud Verlaat (Zuid-Holland) zijn wij prima bekend met de staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorsteen ✓ Rookgaskanaal ✓ Nieuw metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Hoge waterdruk reinigen ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Een vriendelijke reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Oud Verlaat

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Oud Verlaat - Is uw schoorsteen kapot? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Oud Verlaat - Als ervaren metselaar zijn wij beschikbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Oud Verlaat - Wij verwijderen oude en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals o.a.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Oud Verlaat - Regelmatig inspecteren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Oud Verlaat - Erkend en ervaren met het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Oud Verlaat - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Oud Verlaat - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is vrijwel altijd een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het aanvragen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Oud Verlaat - Wij weten uiteraard precies hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geinstalleerd (op een veilige en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Oud Verlaat - Vakkundig en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit nette dienstverlening met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Oud Verlaat - Het met regelmaat grondig schoonmaken en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan het voegwerk van uw schoorsteen (minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Oud Verlaat

Schoorsteen lekkage Oud Verlaat

Schoorsteen lekkage in Oud Verlaat onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend onderhevig aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) gaan lekken.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf in Oud Verlaat kunnen wij uw daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Oud Verlaat

Schoorsteen laten metselen Oud Verlaat

Een nieuwe schoorsteen metselen in Oud Verlaat, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen Oud Verlaat

Schoorsteen voegen Oud Verlaat

Schoorsteen voegen in Oud Verlaat doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij prima inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Oud Verlaat

Schoorsteen renovatie Oud Verlaat

Schoorsteen renovatie in Oud Verlaat wordt erkend en veilig gedaan in Oud Verlaat door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist goed onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Oud Verlaat

Schoorsteen reparatie Oud Verlaat

Voor schoorsteen reparatie in Oud Verlaat kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Oud Verlaat

Schoorsteen verwijderen Oud Verlaat

Een schoorsteen verwijderen in Oud Verlaat kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (meestal met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Inmiddels zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Oud Verlaat

Schoorsteenkap plaatsen Oud Verlaat

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Oud Verlaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak vandaag een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die het beste past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Oud Verlaat

rookkanaal aanleggen Oud Verlaat

Een rookkanaal aanleggen in Oud Verlaat doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Tijdens de installatie wordt uw rookgaskanaal vakkundig en erkend door ons aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Oud Verlaat

Keramische schoorsteen pot Oud Verlaat

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Oud Verlaat? Neem dan gratis contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Oud Verlaat

Schoorsteen roet verwijderen Oud Verlaat

Verwijderen van schoorsteen roet in Oud Verlaat kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Oud Verlaat

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die ook werkzaam is in Oud Verlaat.

Oud Verlaat is een buurtschap in de gemeente Zuidplas, een Hollandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Oud Verlaat, postcode 2761, zijn wij regelmatig aan werk en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een algehele schoorsteen-renovatie uitgevoerd met een prachtig resultaat. Hij heeft liefde voor z'n beroep en streeft naar de hoogste kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Prima onderneming, prettige mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Goed en vertrouwt bedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen ook langs voor een gratis inspectie. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons een inhoudelijk bericht. Laat Willem graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met ons handige meer-vragen formulier kunt u ons snel en makkelijk een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 233
2414 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 21 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020