Schoorsteen Lekkage in s-Molenaarsbuurt?

Woonachtig in s-Molenaarsbuurt? Schoorsteen lekkage problemen? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist helpen wij u graag met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in s-Molenaarsbuurt

In s-Molenaarsbuurt kunnen wij uw schoorsteen (veilig en vakkundig) slopen, renoveren, metselen, voegen, reparatie, reinigen en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen Lekkage s-Molenaarsbuurt snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in s-Molenaarsbuurt? In de mooie gemeente "Alphen aan den Rijn", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren ervaring als dak en schoorsteenspecialist. In s-Molenaarsbuurt (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookgaskanaal ✓ Metselwerk ✓ Lood loketten ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen klussen:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renoveren ✓ Repareren ✓ Verwijderen ✓ Schoonmaken ✓ Onderhoud ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wat wij doen en wie wij zijn:
✓ Schoorsteen specialist ✓ Erkend Schoorsteen Metselbedrijf ✓ Aannemer ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Veilige werkers ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Gratis advies ✓ Positieve referenties ✓ Vergunning advies ✓ 5 jaar garantie ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist s-Molenaarsbuurt

Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen s-Molenaarsbuurt - Is uw schoorsteen kapot? Als ervaren metselbedrijf kunnen wij u vakkundig helpen.
  2. Schoorsteen metselen s-Molenaarsbuurt - Als ambachtelijk metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen s-Molenaarsbuurt - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type steen en voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie s-Molenaarsbuurt - Regelmatig inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grotere reparaties doen wij volgens een navolgende offerte. Kleinere schoorsteen reparaties voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie s-Molenaarsbuurt - Erkend en ervaren met de renovatie van oude schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen s-Molenaarsbuurt - Neem contact met ons op voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen s-Molenaarsbuurt - Het slopen en afvoeren van een oude schoorsteen is meestal een vuile en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het verkrijgen van een schoorsteen sloop-vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen s-Molenaarsbuurt - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden aangesloten (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot s-Molenaarsbuurt - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe keramische pot. U kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit schone dienstverlening met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen s-Molenaarsbuurt - Het regelmatig goed reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen lekkage s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen lekkage in s-Molenaarsbuurt onstaat meestal door het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw schoorsteen metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is vanzelfsprekend blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in s-Molenaarsbuurt kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en tegen lage kosten oplossen.

Schoorsteen metselen s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen laten metselen s-Molenaarsbuurt

Een nieuwe schoorsteen metselen in s-Molenaarsbuurt, is simpelweg een goede methode om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege de installatie van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen veilig en mooi te maken.

Schoorsteen voegen s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen voegen s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen voegen in s-Molenaarsbuurt kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als vakkundig schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen renovatie s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen renovatie in s-Molenaarsbuurt wordt veilig en erkend gedaan in s-Molenaarsbuurt door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist goed verstaan.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen reparatie s-Molenaarsbuurt

Voor schoorsteen reparatie in s-Molenaarsbuurt kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen verwijderen s-Molenaarsbuurt

Een schoorsteen verwijderen in s-Molenaarsbuurt kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dit wordt sterk afgeraden. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na het slopen zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakbedekking. 

Schoorsteenkap plaatsen s-Molenaarsbuurt

Schoorsteenkap plaatsen s-Molenaarsbuurt

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in s-Molenaarsbuurt? Dan kunnen wij u prima helpen. Het door ons laten plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (met ons advies) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u verzekert van een schoorsteen kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen s-Molenaarsbuurt

rookkanaal aanleggen s-Molenaarsbuurt

Een nieuw rookkanaal aanleggen in s-Molenaarsbuurt doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding kunt u een voorbeeld zien van een flexibele schoorsteen rookkanaal.

Na de installatie wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend aangesloten op uw stooktoestel en schoorsteen.

Het installeren van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot s-Molenaarsbuurt

Keramische schoorsteen pot s-Molenaarsbuurt

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in s-Molenaarsbuurt? Neem dan gratis contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een vriendelijk gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen roet verwijderen s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen roet verwijderen in s-Molenaarsbuurt kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water spuit kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Schoonmaken doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf s-Molenaarsbuurt

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren dak en schoorsteenspecialist, die tevens actief is in s-Molenaarsbuurt.

s-Molenaarsbuurt is een buurtschap in de gemeente Alphen aan den Rijn, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In s-Molenaarsbuurt, postcode 2401, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft bij mij een volledige schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en prettig in de omgang. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
Martijn

Goed bedrijf, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. wij vinden dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt Metselbedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. We kregen ook goed advies.
Zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch snel bereikbaar via 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een kijk-bezoek. U spreekt direct met een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat ons gerust weten; wat uw naam is, waar u woont, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met ons handige multiple-choice online formulier kunt u ons snel en makkelijk een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 6 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020