Schoorsteen Lekkage in Klein-Delfgauw?

Woonachtig in Klein-Delfgauw? Schoorsteen lekkage problemen? Schoorsteen valt uit elkaar? Als vakkundig metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Klein-Delfgauw

In Klein-Delfgauw willen wij graag uw schoorsteen (veilig en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of coating aanbrengen.

Schoorsteen Lekkage in Klein-Delfgauw

Lekkage Schoorsteen Klein-Delfgauw snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Klein-Delfgauw? In de Hollandse gemeente "Delft", zijn wij regelmatig werkzaam. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als schoorsteen metselaar en voeger. In Klein-Delfgauw (Zuid-Holland) is ons team goed bekend met de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Jarenlange ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Verwijderen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspecteren ✓ Schade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voegbedrijf ✓ Hoogwerker ✓ Jarenlange ervaring ✓ Breed inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Aansprakelijkheid verzekert ✓ Lokale bouwvoorschriften ✓ Schoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
✓ Snelle reactie ✓ Gratis telefonisch gesprek ✓ Kosten effectief ✓ Vrijblijvende offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Goede reviews ✓ Vergunning advies ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Klein-Delfgauw

Als erkend dak en schoorsteenspecialist zijn wij u goed van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Klein-Delfgauw - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf kunnen wij u prima helpen.
  2. Schoorsteen metselen Klein-Delfgauw - Als ervaren metselbedrijf zijn wij inzetbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Klein-Delfgauw - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij oude schoorstenen zullen wij als eerste de oude voegen uitslijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn inzetbaar voor ieder type voeg, zoals bijv.; snijvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, hol gesneden voeg, platvol geborstelde voeg of verdiepte voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Klein-Delfgauw - Met regelmaat inspecteren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens afspraak en offerte. Kleinere schoorsteen reparatie voeren wij vaak direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Klein-Delfgauw - Erkend en ervaren in de renovatie van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Klein-Delfgauw - Schakel on is voor het vakkundig plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk (kosten voor het plaatsen zijn inbegrepen).
  7. Schoorsteen verwijderen Klein-Delfgauw - Het slopen en afvoeren van een kapotte schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijke klus. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van een schoorsteen sloop vergunning (bij de gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Klein-Delfgauw - Vanzelfsprekend weten wij als geen ander hoe een schoorsteen rookkanaal dient te worden geinstalleerd (op een erkende en vakkundige manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Klein-Delfgauw - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit schone oplevering met uitstekende garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Klein-Delfgauw - Het regelmatig grondig reinigen en weghalen van mos en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water schoonmaken en verwijderen van roet en aanslag op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter resultaat.

Schoorsteen lekkage Klein-Delfgauw

Schoorsteen lekkage Klein-Delfgauw

Schoorsteen lekkage in Klein-Delfgauw zal meestal ontstaan vanwege het verweren en afbrokkelen van de voegen in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) gaan lekken.

Als ervaren schoorsteen voeg en metselbedrijf in Klein-Delfgauw kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Klein-Delfgauw

Schoorsteen laten metselen Klein-Delfgauw

Een nieuwe schoorsteen metselen in Klein-Delfgauw, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan wenselijk zijn vanwege de installatie van een nieuwe houtkachel (als u nog geen rookkanaal heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij exact wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Klein-Delfgauw

Schoorsteen voegen Klein-Delfgauw

Schoorsteen voegen in Klein-Delfgauw kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen een lekkende schoorsteen.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf zijn wij uistekend inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Schoorsteen renovatie Klein-Delfgauw

Schoorsteen renovatie Klein-Delfgauw

Schoorsteen renovatie in Klein-Delfgauw wordt veilig en erkend gedaan in Klein-Delfgauw door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Renovatie van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van de werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie. Informeer vrijblijvend en vraag naar een gratis prijs opgaaf.

Schoorsteen reparatie Klein-Delfgauw

Schoorsteen reparatie Klein-Delfgauw

Voor schoorsteen reparatie in Klein-Delfgauw kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets niet goed is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan gerust en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw dak of schoorsteen (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Klein-Delfgauw

Schoorsteen verwijderen Klein-Delfgauw

Een schoorsteen verwijderen in Klein-Delfgauw kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (regelmatig met een kraan).

Zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is zeer gevaarlijk en onbegonnen werk.

Ondertussen zijn tientallen schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden wordt uw dak netjes afgetimmert. Uw dak wordt tenslotte afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Klein-Delfgauw

Schoorsteenkap plaatsen Klein-Delfgauw

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Klein-Delfgauw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak nu een afspraak en kies (door ons geadviseerd) uw nieuwe schoorsteenkap (bij u aan de deur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Klein-Delfgauw

rookkanaal aanleggen Klein-Delfgauw

Een rookkanaal aanleggen in Klein-Delfgauw doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookkanaal vakkundig en erkend aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het plaatsen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit kan alleen door een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Klein-Delfgauw

Keramische schoorsteen pot Klein-Delfgauw

Is uw schoorsteen pot kapot of aan vervanging toe in Klein-Delfgauw? Neem dan het beste contact op met ons erkend en ervaren metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk beschikt over veel ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen repareren.

Neem vrijblijvend contact op voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Klein-Delfgauw

Schoorsteen roet verwijderen Klein-Delfgauw

Verwijderen van schoorsteen roet in Klein-Delfgauw kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge druk water straal kunnen wij snel schoorsteen roet verwijderen. Reinigen doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het schoonmaak proces verwijderen wij ook roet aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. Wij garanderen een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Klein-Delfgauw

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend schoorsteen metselbedrijf, die tevens actief is in Klein-Delfgauw.

Klein-Delfgauw is een buurtschap in de gemeente Delft, een Hollandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Klein-Delfgauw, postcode 2616, zijn wij regelmatig werkzaam en zijn u daar graag van dienst.

Google reviews

Van der Meij heeft voor mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft passie voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en met duurzaam resultaat. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Goed onderneming, prettige medewerkers. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar Metselbedrijf! Vakkundig schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. We kregen ook goed advies.
Zeer aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Telefonisch direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van WhatsApp. Klik onderstaand op de knop en stuur ons uw informatief text-bericht. Laat Willem gerust weten; hoe u heet, waar u woont, en wat u graag zou willen. Bij voorbaat voor uw bericht.

Skype

Skype is een zeer bekende software applicatie van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige multiple-choice formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw antwoorden worden als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Dank voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 20
2201 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 29 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020