Schoorsteen Lekkage in Goudriaan?

Woonachtig in Goudriaan? Last van schoorsteen lekkage? Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend metselbedrijf helpen wij u graag met het metselen, voegen of verwijderen van uw schoorsteen.

Schoorsteen Lekkage in Goudriaan

In Goudriaan kunnen wij uw schoorsteen (erkend en deskundig) verwijderen, vervangen, metselen, voegen, repareren, schoon maken en/of impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Goudriaan

Lekkage Schoorsteen in Goudriaan snel opgelost

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Goudriaan? In de mooie gemeente "Molenlanden", kunt u ons ook regelmatig tegen komen. Wij hebben inmiddels vele jaren werkervaring als metselbedrijf. In Goudriaan (Zuid-Holland) is ons team goed op de hoogte van de staat van schoorsteen onderhoud.

Schoorsteen Metselbedrijf

Ruime ervaring met:
✓ Schoorstenen ✓ Rookkanaal ✓ Metselwerk ✓ Loketten loodwerk ✓ Keramische schoorsteenpot ✓ Schoorsteenkap ✓ Schoorsteenplaat ✓ Nokvorsten ✓ Dakpannen ✓ Gevels ✓ Muren ✓ Stooktoestellen ✓ Monumentaal voegwerk ✓ Dakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Veel voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
✓ Schoorsteen Plaatsen ✓ Metselen ✓ Voegwerk ✓ Renovatie ✓ Reparatie ✓ Schoorsteen slopen ✓ Reiniging ✓ Onderhouden ✓ Impregneren ✓ Inspectie ✓ Schade rapportage

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
✓ Dak en Schoorsteenspecialist ✓ Erkend Schoorsteen Bouwbedrijf ✓ Aanemerij ✓ Dak en schoorsteenspecialist ✓ Voeger ✓ Hoogwerker ✓ Ruime ervaring ✓ Allround inzetbaar ✓ Werkt veilig ✓ Bedrijfsaansprakelijk ✓ Volgens veiligheid voorschriften ✓ Kosten effectief .

Gratis offerte

Waar u op kunt rekenen:
✓ Snelle reactie ✓ Vrijblijvend gratis gesprek ✓ Kosten bewust ✓ Gratis offerte ✓ Vrijblijvend advies ✓ Positieve reviews ✓ Bouw vergunning ✓ Garantie 5 jaar ✓ Informeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Goudriaan

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst met betrekking tot de volgende werkzaamheden:

  1. Lekkage schoorsteen Goudriaan - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend dak en schoorsteenspecialist kunnen wij u uitstekend helpen.
  2. Schoorsteen metselen Goudriaan - Als erkend metselbedrijf zijn wij beschikbaar voor ieder type metselwerk op dak.
  3. Schoorsteen voegen Goudriaan - Wij verwijderen oude en bouwen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij als eerste uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type steen en voeg, zoals o.a.; snijvoeg, platvolvoeg, verdiepte voeg, terug gehouden voeg, platvol gladde voeg, platvol geborstelde voeg en/of terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Goudriaan - Met regelmaat controleren wij schoorstenen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties doen wij volgens afspraak en offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (volgens een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparaties werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Goudriaan - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Goudriaan - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis plaatsing).
  7. Schoorsteen verwijderen Goudriaan - Het weghalen van een lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en enigszins gevaarlijke klus. Veilig en verantwoord kunnen wij uw schoorsteen slopen en verwijderen op ieder type dak. Wij zijn behulpzaam met het verkrijgen van een schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Goudriaan - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geinstalleerd (op een erkende en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Goudriaan - Erkend en met 5 jaar garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. U kunt rekenen op top kwaliteit schone oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Goudriaan - Het regelmatig grondig reinigen en verwijderen van mossen en algen voorkomt schade aan de voegen van uw schoorsteen (waardoor lekkage minder kans krijgt. Met hoge waterdruk reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een veel beter eindresultaat.

Schoorsteen lekkage Goudriaan

Schoorsteen lekkage Goudriaan

Schoorsteen lekkage in Goudriaan zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw schoorsteen metselwerk.

Een gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan weersomstandigheden en zal dus (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metselbedrijf in Goudriaan kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Goudriaan

Schoorsteen laten metselen Goudriaan

Een nieuwe schoorsteen metselen in Goudriaan, is altijd een goede manier om voorgoed af te zijn van aanhoudende schoorsteen problemen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn bij het installeren van een nieuw stooktoestel (wanneer u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat er nodig is om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Goudriaan

Schoorsteen voegen Goudriaan

Schoorsteen voegen in Goudriaan kan gegarandeerd goed via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf zijn wij ook inzetbaar bij monumentale renovatie projecten.

Als ervaren voeg en metselbedrijf geven wij vijf jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Goudriaan

Schoorsteen renovatie Goudriaan

Schoorsteen renovatie in Goudriaan wordt erkend en veilig gedaan in Goudriaan door het vakkundige team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, wat wij als dak en schoorsteen specialist als beste onder de knie hebben.

Wij sturen u een eerst een offerte. Na afloop van de werkzaamheden krijgt u van ons 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Goudriaan

Schoorsteen reparatie Goudriaan

Voor schoorsteen reparatie in Goudriaan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Er kan van alles mis gaan met een schoorsteen. Op tijd uw schoorsteen repareren kan u veel kosten besparen (voordat het erger wordt).

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en maak uw situatie kenbaar.

Wij komen ook (gratis) even kijken naar uw schoorsteen. Stuur ons gerust foto's van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Goudriaan

Schoorsteen verwijderen Goudriaan

Een schoorsteen verwijderen in Goudriaan kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een kraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn vele schoorstenen door ons gesloopt en afgevoerd. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijbehorende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Goudriaan

Schoorsteenkap plaatsen Goudriaan

U wilt een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Goudriaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die perfect past bij uw schoorsteen en portomonee.

Rookkanaal aanleggen Goudriaan

rookkanaal aanleggen Goudriaan

Een nieuw rookkanaal aanleggen in Goudriaan doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na de installatie wordt uw kachelpijp vakkundig en erkend aangesloten op uw kachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Goudriaan

Keramische schoorsteen pot Goudriaan

Keramische schoorsteen pot kapot in Goudriaan? Neem dan vrijblijvend contact op met ons erkend metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft ruime ervaring om uw schoorsteen pot vakkundig te kunnen vervangen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en vrijblijvende offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Goudriaan

Schoorsteen roet verwijderen Goudriaan

Schoorsteen roet verwijderen in Goudriaan kan prima worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Schoonmaken doen wij met beleid (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces zullen wij ook roet verwijderen aan de binnenzijde van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Goudriaan

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een ervaren voeg en metselbedrijf, die tevens actief is in Goudriaan.

Goudriaan is een dorp van de gemeente Molenlanden, een Nederlandse plaats in provincie Zuid-Holland.

In Goudriaan, postcode gebied 2977, kunt u ons tegen komen en zijn u daar graag van dienst.

Google aanbevelingen

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Hij heeft liefde voor z'n beroep en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op tijd met afspraken en leuk als persoon. Ik beveel hem aan iedereen aan!!
Martijn

Prima onderneming, vriendelijke mensen. wij kregen goed advies over de benodigde werkzaamheden voor schoorsteen-renovatie.
Wij zijn prima blij over het resultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader!
Kitty G

Goed en betrouwbaar bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons thuis. Ook voorzien van goed advies.
Zeker aanbevolen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon snel bereikbaar op +31622025574, van 9 tot 5 uur. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een inspectie. U spreekt direct met een vriendelijke schoorsteen specialist.

Whatsapp

U kunt ook gebruik maken van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw inhoudelijk bericht. Laat ons graag weten; wat uw naam is, waar u zit, en wat u graag wil. Bij voorbaat voor uw Whatsappje.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. Via Skype zijn wij direct bereikbaar. Via de onderstaande knop maakt u direct contact met Willem.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een text bericht sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Wij reageren dezelfde of de volgende dag op uw bericht. Bedankt voor uw reactie.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 177
2358 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 5 February 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020