Lekkage Schoorsteen in Achter-Lindt?

Woont u in Achter-Lindt? Last van schoorsteen lekkage? Schoorsteen brokkelt af? Als erkend metselbedrijf kunnen wij helpen met het metselen, voegen, verwijderen van uw dak en schoorsteen

Schoorsteen Lekkage in Achter-Lindt

Ook in Achter-Lindt willen wij graag uw schoorsteen (erkend en vakkundig) verwijderen, renoveren, metselen, voegen, repareren, reinigen en impregneren.

Schoorsteen Lekkage in Achter-Lindt

Lekkage Schoorsteen in Achter-Lindt snel verholpen

Op zoek naar een ervaren dak en schoorsteenspecialist? Last van schoorsteen lekkage in Achter-Lindt? In de Hollandse gemeente "Zwijndrecht", vindt u ons ook regelmatig. Wij beschikken over vele jaren werkervaring als dak en schoorsteenspecialist. In Achter-Lindt (Zuid-Holland) zijn wij prima op de hoogte van de algemene staat van de schoorstenen.

Schoorsteen Metselbedrijf

Erkend en ervaren met:
‚ústSchoorstenen ‚ústRookkanaal ‚ústMetselwerk ‚ústLoketten loodwerk ‚ústSchoorsteenpot ‚ústSchoorsteenkap ‚ústSchoorsteenplaat ‚ústNokvorsten ‚ústDakpannen ‚ústGevels ‚ústMuren ‚ústStooktoestellen ‚ústMonumentaal voegwerk ‚ústDakkapel en meer.

Schoorsteen lekkage expert

Meest voorkomende schoorsteen werkzaamheden:
‚ústSchoorsteen Plaatsen ‚ústMetselen ‚ústVoegwerk ‚ústRenovatie ‚ústReparatie ‚ústVerwijderen ‚ústHoge waterdruk reinigen ‚ústOnderhouden ‚ústImpregneren ‚ústInspecteren ‚ústSchade rapporteren

Dak en Schoorsteen Specialist

Wie wij zijn en wat wij doen:
‚ústSchoorsteen specialist ‚ústSchoorsteen Metselbedrijf ‚ústAanemerij ‚ústDak en schoorsteenspecialist ‚ústVoeger ‚ústHoogwerker ‚ústRuime ervaring ‚ústAllround inzetbaar ‚ústWerkt veilig ‚ústBedrijfsaansprakelijk ‚ústLokale bouwvoorschriften ‚ústSchoon en opgeruimd.

Gratis offerte

U kunt rekenen op:
‚ústSnelle reactie ‚ústVrijblijvend gratis gesprek ‚úď Kosten bewust ‚ústGratis offerte ‚ústGratis advies ‚ústPositieve referenties ‚ústVergunning advies ‚úst5 jaar garantie ‚ústInformeer vrijblijvend!

Dak en schoorsteenspecialist Achter-Lindt

Als ervaren dak en schoorsteenspecialist zijn wij u prima van dienst wanneer het gaat om de volgende werkzaamheden;

  1. Lekkage schoorsteen Achter-Lindt - Valt uw schoorsteen uit elkaar? Als erkend schoorsteen voeg en metselbedrijf kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.
  2. Schoorsteen metselen Achter-Lindt - Als ervaren metselaar zijn wij inzetbaar voor alle soorten gevels en dak schoorstenen.
  3. Schoorsteen voegen Achter-Lindt - Wij verwijderen kapotte en metselen en voegen nieuwe schoorstenen. Bij bestaande zullen wij eerst uw oude voegen weg slijpen (voegwerk slijpwerk). Wij zijn bekend met type voeg, zoals o.a.; knipvoeg, schaduwvoeg, verdiepte voeg, holle voeg, platvol gladde voeg, gekamde voeg en terug gehouden voeg.
  4. Schoorsteen reparatie Achter-Lindt - Regelmatig controleren wij schoorsteen en rookkanalen en voeren uiteenlopende reparaties uit. Grote reparaties voeren wij uit volgens een navolgende offerte. Kleine schoorsteen reparatie voeren wij meestal direct uit (op basis van een mondelinge overeenkomst). Uiteraard voeren wij ook schoorsteen lood reparatie werkzaamheden uit (lood loketten).
  5. Schoorsteen renovatie Achter-Lindt - Erkend en ervaren in het renoveren van lelijke schoorstenen. Wij maken uw bestaande schoorsteen graag weer als nieuw.
  6. Schoorsteenkap plaatsen Achter-Lindt - Schakel on is voor het vakkundig laten plaatsen van schoorsteenkappen. Wij hebben uw schoorsteenkap op voorraad (voor ieder type schoorsteen). Kosten voor het plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap worden bespaard wanneer u koopt via ons (gratis geplaatst).
  7. Schoorsteen verwijderen Achter-Lindt - Het weghalen van uw lekkende schoorsteen is meestal een rommelige en nogal gevaarlijk werk. Veilig en schoon verwijderen wij uw schoorsteen op ieder type dak. Wij helpen u desgewenst met het aanvragen van uw schoorsteen sloop vergunning (bij uw gemeente).
  8. Rookkanaal aanleggen Achter-Lindt - Uiteraard weten precies hoe een schoorsteen rookkanaal moet worden geinstalleerd (op een veilige en voorgeschreven manier).
  9. Keramische schoorsteen pot Achter-Lindt - Erkend en met garantie verwijderen en vervangen wij uw oude schoorsteen pot met een nieuwe schoorsteen pot. Wij leveren top kwaliteit nette oplevering met 5 jaar garantie.
  10. Mossen en roet verwijderen Achter-Lindt - Het met regelmaat goed reinigen en verwijderen van mossen en algen zal uiteindelijk schade voorkomen aan de voegen van uw schoorsteen (veel minder kans op lekkage. Met hoge druk water reinigen en weghalen van roet op uw schoorsteen zorgt voor een mooi resultaat.

Schoorsteen lekkage Achter-Lindt

Schoorsteen lekkage Achter-Lindt

Schoorsteen lekkage in Achter-Lindt zal meestal ontstaan door het verweren en afbrokkelen van het voegwerk in uw metselwerk.

Iedere gemetselde schoorsteen is altijd blootgesteld aan regen en wind en en zal (uiteindelijk) afbrokkelen en gaan lekken.

Als erkend schoorsteen metsel en voegbedrijf in Achter-Lindt kunnen wij iedere daklekkage vakkundig en prijs-vriendelijk oplossen.

Schoorsteen metselen Achter-Lindt

Schoorsteen laten metselen Achter-Lindt

Een nieuwe schoorsteen metselen in Achter-Lindt, opnieuw metselen is altijd de beste manier om schoorsteen problemen te verhelpen.

Een nieuwe schoorsteen metselen kan nodig zijn vanwege het toekomstig installeren van een nieuw stooktoestel (als u een rookkanaal nodig heeft).

Als ervaren dak en schoorsteen specialist (en metselbedrijf) weten wij prima wat u nodig heeft om uw schoorsteen en stooktoestel veilig en betrouwbaar te laten functioneren.

Schoorsteen voegen Achter-Lindt

Schoorsteen voegen Achter-Lindt

Schoorsteen voegen in Achter-Lindt kan uitstekend via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Goede steen-voegen voorkomt schoorsteen lekkage.

Als vakkundig schoorsteen voegbedrijf zijn wij ook ook inzetbaar voor speciaal voegwerk zoals bij monumentale panden.

Als ervaren voegbedrijf geven wij 5 jaar garantie op ons vakwerk. 

Schoorsteen renovatie Achter-Lindt

Schoorsteen renovatie Achter-Lindt

Schoorsteen renovatie in Achter-Lindt wordt veilig en vakkundig uitgevoerd in Achter-Lindt door het ervaren team van Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Het renoveren van schoorstenen is specialistisch werk, dat wij als dak en schoorsteen specialist uitstekend onder de knie hebben.

U ontvangt een offerte vooraf. Na afloop van onze werkzaamheden heeft u recht op 5 jaar garantie. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schoorsteen reparatie Achter-Lindt

Schoorsteen reparatie Achter-Lindt

Voor schoorsteen reparatie in Achter-Lindt zijn wij u graag van dienst. Er kan van alles mis zijn met uw schoorsteen. Een tijdige schoorsteen reparatie kan erger voorkomen.

Denkt u dat er iets mis is met uw schoorsteen of rookkanaal? Bel ons dan geheel vrijblijvend en stel ons uw vragen.

Wij komen ook (gratis) snel kijken naar uw situatie. Stuur ons gerust afbeeldingen van uw situatie (voor een betere inschatting).

Schoorsteen verwijderen Achter-Lindt

Schoorsteen verwijderen Achter-Lindt

Een schoorsteen verwijderen in Achter-Lindt kunnen wij erkend en veilig veilig en verantwoord voor u uitvoeren (vaak met een hijskraan).

Wilt u zelf uw schoorsteen verwijderen? Dat kunt u beter niet doen. Een schoorsteen slopen is enorm gevaarlijk en onbegonnen werk.

Na vele jaren zijn veel schoorstenen door ons gesloopt en verwijdert. Na de sloop werkzaamheden zullen wij uw dak netjes aftimmeren. Uw dak wordt uiteindelijk afgedekt met bijpassende dakpannen. 

Schoorsteenkap plaatsen Achter-Lindt

Schoorsteenkap plaatsen Achter-Lindt

Wilt u een nieuwe schoorsteenkap plaatsen in Achter-Lindt? Dan kunnen wij u prima helpen. De kosten voor het door ons laten plaatsen van uw nieuwe schoorsteenkap is kostenloos.

Maak met ons een afspraak en kies (met ons advies) een nieuwe schoorsteenkap (bij u aan uw voordeur). Op deze manier bent u zeker van een kap die uitstekend past bij uw schoorsteen.

Rookkanaal aanleggen Achter-Lindt

rookkanaal aanleggen Achter-Lindt

Een rookkanaal aanleggen in Achter-Lindt doet u het beste via Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een flexibele rookgaskanaal.

Na het plaatsen wordt uw rookgaskanaal veilig en erkend door ons aangesloten op uw houtkachel en schoorsteen.

Het aanleggen van een nieuw rookkanaal is specialistisch werk, dit doet u het beste via een erkend installateur en dakwerker.

Keramische schoorsteen pot Achter-Lindt

Keramische schoorsteen pot Achter-Lindt

Heeft u een nieuwe keramische schoorsteen pot nodig in Achter-Lindt? Neem dan het beste contact op met ons vakkundige metselbedrijf.

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk heeft veel ervaring om uw schoorsteen pot goed te kunnen metselen.

Informeer vrijblijvend voor een prettig gesprek en gratis offerte.

Schoorsteen roet verwijderen Achter-Lindt

Schoorsteen roet verwijderen Achter-Lindt

Schoorsteen roet verwijderen in Achter-Lindt kan uitstekend worden gedaan door Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk.

Met een hoge-druk water straal verwijderen wij het roet op uw schoorsteen. Reinigen doen wij voorzichtig (zonder uw schoorsteen te beschadigen).

Tijdens het reiniging proces verwijderen wij ook roet aan de binnenkant van uw schoorsteen rookkanaal. U kunt rekenen op een schone oplevering.

Schoorsteen Metselbedrijf Achter-Lindt

Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk is een erkend voeg en metselbedrijf, die ook werkzaam is in Achter-Lindt.

Achter-Lindt is een buurtschap van de gemeente Zwijndrecht, een Nederlandse plaats in de provincie Zuid-Holland.

In Achter-Lindt, postcode gebied 3334, zijn wij regelmatig aan werk en kunnen u op deze lokatie uitstekend van dienst zijn.

Google reviews

Van der Meij heeft samen met zijn collega bij mij een complete schoorsteen-renovatie uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Willem heeft liefde voor z'n vak en gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Stipt met afspraken en leuk in de omgang. Ik beveel hem aan iedereen aan!
Martijn

Prima bedrijf, prettige mensen. Wij werden goed geadviseerd over de werkzaamheden die nodig zijn voor schoorsteen renovatie.
Wij zijn prima tevreden met het eindresultaat. Wat ons betreft is dit bedrijf te raden!
Kitty G

Uitstekend en vertrouwt bedrijf! Professionele schoorsteen inspectie onderzoek verricht bij ons. Ook voorzien van begrijpbaar advies.
Zeer zeker aan te bevelen.
Yolanda Driehuizen-Stoltenborgh

Dit bedrijf uit Noordwijk is een aanrader!
Zeer vriendelijke mensen! 

Fraukje Keijzer

vrijblijvend contact

Telefoon

Via telefoon direct bereikbaar op 0622025574, van 9 tot 5. Telefonische kosten indicatie wordt meestal direct gegeven. We komen gratis langs voor een bezoek. U belt direct naar een spontane schoorsteen specialist.

Whatsapp

Maak gerust gebruik van Whatsapp. Klik op de onderstaande knop en stuur ons uw informatief bericht. Laat ons graag weten; hoe u heet, waar u zit, en wat u graag zou willen. Vriendelijk dank voor uw Whatsapp bericht.

Skype

Skype messenger is een algemeen bekende app van Microsoft. U kunt ons bellen of een bericht sturen via Skype. Klik op de knop en verstuur uw bericht via Skype.

Formulier

Met dit handige meer-vragen formulier kunt u ons makkelijk, veilig en snel een mail sturen. Uw bericht wordt door ons als email ontvangen. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een vriendelijke inhoudelijke reactie. Dank voor uw bericht.

bedankt en tot ziens !

Bedrijfsgegevens

Schoorsteen Metselbedrijf
De Scheysloot 239
2420 GN Noordwijk Binnen
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31622025574
KvK: 70687129
BTW: NL002372799B14
Bank: NL23 RABO 0326 7741 14

Even Horen?

Email: versturen
Telefoon: even bellen
WhatsApp: appen
LinkedIn: profiel

Noord-Holland

Utrecht

Zuid-Holland

laatste update : 9 January 2021

Copyright © Schoorsteen Metselbedrijf Noordwijk 2020